Loading...
KonferensVärlden 1
KonferensVärlden Mötesnytt och erbjudanden
KonferensVärlden Roslagen för alla smaker
KonferensVärlden Möt mångsysslaren Sofia Wistam
KonferensVärlden Möten med sex sinnen
KonferensVärlden Hett med kallbad
KonferensVärlden ”Alla bör mötas av applåder på jo
bbet”
KonferensVärlden Kreativa och träffsäkra event
Mat & Dryck 4 PERSONER INGREDIENSER: 400 GR RABAR
BER 1 DL STRÖSOCKER 1 DL VATTEN 1 TSK VANILJSOCKER 1 MSK CITRONZEST Sånga Hotell & Konferens Rabarbersorbet Ett recept av Anne Torjussen, kulinarisk ledare på Sånga Hotell & Konferens GÖR SÅ HÄR: Skär ner rabarbern i mindre bitar. Blanda rabarber, strösocker, vatten och vaniljsocker i en kastrull och låt sjuda tills rabarbern är mjuk. Mixa rabarbern med en stavmixer till en slät massa. Blanda ner citronzesten. Frys blandningen i en glassmaskin eller häll ner i en bunke och ställ i frysen. Rör i bunken ett par gånger i timmen så luft kommer ner. Servera som den är med lite vacker shisokrasse eller ätbara blommor. 56