Loading...
Buffé 1
Buffé MIDDAGEN ÄR KLAR Stora fat fyllda med ljuvli
ga smaker: här är rätterna att samla nära och kära kring
Buffé VILKEN SOPPA! Både värmande och mättande: 5
goda idéer för soppköket.
SOPPA Har du röda linser hemma? Använd det iställ
et för gröna. TIPS LINSSOPPA MED AUBERGINE OCH AJVAR 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER GÖR SÅ HÄR 1 aubergine ca 350 g 2 vitlöksklyftor 4 msk tomatpuré 2 dl ajvar relish 1 tsk torkad timjan 1 tsk malen spiskummin 2 grönsaksbuljongtärningar 1 ½ liter vatten 1 ½ dl torkade gröna linser 2 potatisar 2 msk färskpressad citronjuice 1 dl finhackad persilja olivolja salt, svartpeppar 23 BUFFÉ #10/2022 1. Skär auberginen i tärningar. Fräs den mjuk i 2 msk olja ca 10 minuter på medelvärme. Skala och finhacka vitlöken. Tillsätt vitlök och tomatpuré i auberginen och fräs ytterligare några minuter under omrörning tills löken mjuknat. 2. Tillsätt ajvar, timjan, spiskummin, buljongtärningar och vatten och låt koka upp. Tillsätt linserna och koka 5 minuter. 3. Skala och skär potatisen i små tärningar. Tillsätt och koka potatisen mjuk, ca 15 minuter. Smaka av med salt, peppar och citronjuice. 4. Toppa soppan med olja och persilja.
Buffé INNAN LÖNING Stora smaker för liten peng – h
är är maten vi mer än gärna lagar veckan före löning.
Buffé BRÖDBAKETS HEMLIGHET Lite saftigare och lite
nyttigare: din guide till bröd bakat med säsongens grön
Buffé ICAs EGNA SIDOR Möt designern bakom Rosa Ban
det och upptäck nyheten vegetarisk tacofärs.