Buffé 1
Buffé DECEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé EN KVÄLL ATT MINNAS En oförglömlig trerätter
s i mysig miljö. Välkommen att fira in det nya året till
Buffé BUFFÉ 25 ÅR I år fi rar Buffé jubileum genom
goda tillbakablickar. Sist, men inte minst, en omåttlig
Buffé FYRA FRASIGA Som lyxig förrätt till nyår ell
er som lättare måltid av det som finns hemma. Frasiga rå
Buffé MATPIONJÄRERNA Prisbelönt delikatessost insp
irerad av den franska landsbygden. Möt paret bakom Svedj
Buffé VINTERVARDAG Saftigt bröd kombinerat med rik
a smaker. Här lagar vi härlig brödmat för vinterns alla
Buffé ICAs EGNA SIDOR Prisvärd nyårsinspiration oc
h ett besök hos bagarna bakom våra egna pajer: så smakar
ICAs EGNA SIDOR N TONY DEMYERS BOR: Stockholm YRK
ESROLL: Exekutiv chef på Cookin FAVORITPRODUKT: ICAs Paj med Folke mellanlagrad Snabbt och makalöst gott! När magen kurrar men tiden är knapp är räddningen vällagad mat som går snabbt att värma, som exempelvis ICAs färska pajer, sallader och matiga wraps. PÅ MATFABRIKEN COOKIN norr om Stockholm tillverkas i samarbete med ICA utsökt mat med ett viktigt syfte – att underlätta vardagen. Vi hälsade på hos Tony DeMyers och de cirka 50 anställda, alla med ett stort intresse för mat och lång erfarenhet inom restaurang, krog, kafé, catering och bageri. Vilken typ av produkter lagas och produceras hos er? – Tillsammans med ICA gör vi allt från färdiga frallor, baguetter, wraps och pajer till deli- och portionssallader. Vi har en långsiktig vision att tillverka mat i stora volymer utan att tumma på den höga ICA-kvaliteten. Hur skapar ni produkterna? – Samtliga produkter utvecklas av våra duktiga kockar, där element som färg och matglädje, förutom smak och kvalitet, är viktiga. Sedan följer en lång och noggrann process av smak- och kvalitetstester innan produkterna slutligen når butikerna. Vi har även ett nära samarbete med utvalda leverantörer. Det bröd som vi exempelvis använder till ICAs färdiga smörgåsar är speciellt framtaget för just detta och helt tillverkat för hand av Stockholms Stenugnsbageri, ett företag inom vår koncern. Hur säkrar ni bästa kvalitet och godast smak för större kvantiteter? – Kvalitet och smak är A och O i vår verksamhet och majoriteten av våra råvaror har svenskt ursprung. Tack vare lång erfarenhet, utbildning och väl utvecklade rutiner lyckas vi erbjuda bästa tänkbara produkter för ICAs kunder. 37 BUFFÉ #12/2020 Spara tid och energi genom att välja den goda genvägen. Alla våra färdiglagade rätter är färska, omsorgsfullt lagade och noggrant kvalitetstestade för bästa smak och näringsinnehåll. R I C A s E A G S I D O
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör riktar tren
dkikaren mot pizookien – en chokladcookie i jätteformat!