Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION December T
REND / SMAK / DESTINATION Otroliga ostron Vilka blev årets största mattrender? Hur serverar man nyårsaftons läckra ostron på bästa sätt? Och hur smakar den kinesiska provinsen Xi'an? Välkommen till årets sista nummer av Buffé! 7 BUFFÉ #12/2020 TEXT SARA BERG, AGNES REGELL RECEPT SOFIA NILSSON STYLING LINDA BERLIN, TOVE NILSSON FOTO MATHIAS NORDGREN, EMMA SHEVTZOFF ILLUSTRATION JENNIE EKSTRÖM
Buffé EN KVÄLL ATT MINNAS En oförglömlig trerätter
s i mysig miljö. Välkommen att fira in det nya året till
Buffé BUFFÉ 25 ÅR I år fi rar Buffé jubileum genom
goda tillbakablickar. Sist, men inte minst, en omåttlig
Buffé FYRA FRASIGA Som lyxig förrätt till nyår ell
er som lättare måltid av det som finns hemma. Frasiga rå
Buffé MATPIONJÄRERNA Prisbelönt delikatessost insp
irerad av den franska landsbygden. Möt paret bakom Svedj
Buffé VINTERVARDAG Saftigt bröd kombinerat med rik
a smaker. Här lagar vi härlig brödmat för vinterns alla
Buffé ICAs EGNA SIDOR Prisvärd nyårsinspiration oc
h ett besök hos bagarna bakom våra egna pajer: så smakar
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör riktar tren
dkikaren mot pizookien – en chokladcookie i jätteformat!