Cateringfolder Hjärnarp 1
Chark- och delikatesstallrikar Bjärefat Varmrökt
majskycklingbröst, kycklingspett, kalkonpastrami, vindruvor, kiwi, mango, tomat, persilja och sallad. Tillbehör: Butiksgjord potatissallad, potatis gratäng, rotfruktsgratäng eller potatiskaka (vid beställning av potatiskaka minst 5 pers) och mangoraja. Ostbricka Brie, st agur, primadonna, taleggio, färskost, paprika, vindruvor, physalis, persilja och sallad. Tillbehör: Två sorters kex och fi konmarmelad. Filéfat Varmrökt fl äskfi lé, papaya, melon, kiwi, passionsfrukt, tomat och persilja. Tillbehör: Butiksgjord potatissallad, potatis gratäng, rotfruktsgratäng eller potatiskaka (vid beställning av potatiskaka minst 5 pers) och butiksgjord hjortronsås. Rostbiffsfat Rostbi en går att få dubbelmarinerad – tillägg 10 kr/person Butiksgjord rostbi , picklade grönsaker, syltlök, tomat, cornichons och persilja. Tillbehör: Butiksgjord potatissallad, potatis gratäng, rotfruktsgratäng eller potatiskaka (vid beställning av potatiskaka minst 5 pers), remouladsås och rostad lök. Specialfat OBS bilden är bara ett exempel Komponera ditt eget fat. Välj mellan 1–3 olika sorters kött, 5 sorters frukt & grönt. Tillbehör: Butiksgjord potatissallad, potatis gratäng, rotfruktsgratäng eller potatiskaka (vid beställning av potatiskaka minst 5 pers) och valfri sås. Viltfat OBS säsongsbetonat fat, går att beställa vid viltsäsong ca september–november Butiksgjord älgrostbi , vildsvinsstek, hjortstek, vitlöksstekta champinjoner, rårörda lingon, picklad rödlök, cornichons, rostad lök, grönkål, tomat, physalis och persilja. Tillbehör: Rostade rotfrukter och butiksgjord hjortronsås. Beställning ska lämnas senast 4 vardagar innan upphämtning! Beställning ska lämnas senast 2 vardagar innan upphämtning!