Loading...
Buffé JANUARI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé BANG, BANG SICHUAN Köket från den kinesiska
provinsen liknar inget annat! Inspireras av 8 smakrika r
Buffé MAT FÖR HELA VECKAN Skralt i kassan efter vi
nterns ledighet? Lösningen stavas goda, prisvärda grytor
Buffé GALEN I GRÖT Hög tid att förnya gröten! Vi b
juder på 6 nya sätt att servera frukostklassikern på – b
Buffé MATPIONJÄRERNA Vi besöker rökeriet Bergmans
Fisk och Vilt i Vilhelmina – en riktig delikatessdestina
Buffé ICAs EGNA SIDOR Färdigskurna grönsaker som f
örenklar i vardagen, en guide till våra egna varor, genv
GAROFALO GOURMETPASTA Vårt företag har tillsamman
s med vårt varumärke blivit liktydig med kulturen av riktigt bra pasta. En konstform som har förfinats med över 200 års erfarenhet och en passion för fullkomlighet. Varje pastaform har studerats in i minsta detalj för att uppnå det absolut bästa gällande konsistens, färg och porositet. Det betyder perfekt resultat, varje gång. Pasta som tillverkats i Gragnano skiljer sig från annan pasta, eftersom vi kan kombinera innovation med gamla traditioner från mästarna av pastatillverkning. Perfekt lagat och perfekt ’al dente’ är samma sak för oss. En god pasta behöver inte rinna av en minut innan. Garanterar en produkt med ursprung från en region eller land vars kvalitet, recept och karaktärsdrag kan spåras tillbaka till sitt geografiska ursprung. ORIGINALET FRÅN GRAGNANO SEDAN 1789
Buffé SOFIAS SPANING För en extra god gofika: prov
a Sofia Nilssons kladdkakecookies.