Loading...
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED En lyxig genväg Serv
era en mustig salsiccia bolognese med smak av färsk rosmarin och vitlök till middag i helgen, lika lyxigt som enkelt att laga! SALSICCIA BOLOGNESE 4 PERSONER/ 30 MIN INGREDIENSER 2 schalottenlökar 1 selleristjälk 2 msk tomatpuré 4 msk olivolja 500 g fryst salsicciafärs 2 dl rött vin 1 burk hela tomater 400 g 1 lagerblad 1 msk hackad rosmarin 300 g spaghetti salt, svartpeppar riven parmesan GÖR SÅ HÄR 1. Skala och finhacka löken. Skär sellerin i små tärningar. Fräs lök, selleri och tomatpuré i hälften av oljan i en gryta tills det får lite färg. Tillsätt resten av oljan och färsen, stek tills färsen får lite färg. Tillsätt vin och låt koka in. Krossa tomaterna med en gaffel och tillsätt tillsammans med lagerblad och rosmarin. Låt koka med lock på svag värme ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. 2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda pastan med bolognesen och toppa med parmesan. SMART Ta fram så mycket du behöver och undvik på så vis onödigt svinn. Bra för plånboken – och för miljön! SNABBT Färsen är finfördelad och färdigkryddad vilket gör middagen klar på nolltid. SMIDIGT Med en praktisk förpackning undviker du spill och kladd!
Buffé JANUARI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé BANG, BANG SICHUAN Köket från den kinesiska
provinsen liknar inget annat! Inspireras av 8 smakrika r
Buffé MAT FÖR HELA VECKAN Skralt i kassan efter vi
nterns ledighet? Lösningen stavas goda, prisvärda grytor
Buffé GALEN I GRÖT Hög tid att förnya gröten! Vi b
juder på 6 nya sätt att servera frukostklassikern på – b
Buffé MATPIONJÄRERNA Vi besöker rökeriet Bergmans
Fisk och Vilt i Vilhelmina – en riktig delikatessdestina
Buffé ICAs EGNA SIDOR Färdigskurna grönsaker som f
örenklar i vardagen, en guide till våra egna varor, genv
Buffé SOFIAS SPANING För en extra god gofika: prov
a Sofia Nilssons kladdkakecookies.