Buffé JANUARI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu. Januari TREND / SMAK / DESTINATION Blodiga apelsiner Äntligen fylls frukthyllorna med blodapelsiner! Vi bjuder på recepten och kunskapen som hjälper dig att maxa säsongen. Dessutom hugger vi in på den växande bageltrenden och styr matkompassen till Georgien. 7 BUFFÉ #01/2022 TEXT SARA BERG, AGNES REGELL RECEPT CONSTANCE LOEPER, SOFIA NILSSON STYLING LINDA BERLIN, LINDA LUNDGREN, CHARLOTTA NORLÉN FOTO MATILDA LINDEBLAD, LENNART WEIBULL
Buffé BANG, BANG SICHUAN Köket från den kinesiska
provinsen liknar inget annat! Inspireras av 8 smakrika r
Buffé MAT FÖR HELA VECKAN Skralt i kassan efter vi
nterns ledighet? Lösningen stavas goda, prisvärda grytor
Buffé GALEN I GRÖT Hög tid att förnya gröten! Vi b
juder på 6 nya sätt att servera frukostklassikern på – b
Buffé MATPIONJÄRERNA Vi besöker rökeriet Bergmans
Fisk och Vilt i Vilhelmina – en riktig delikatessdestina
Buffé ICAs EGNA SIDOR Färdigskurna grönsaker som f
örenklar i vardagen, en guide till våra egna varor, genv
Buffé SOFIAS SPANING För en extra god gofika: prov
a Sofia Nilssons kladdkakecookies.