Buffé 1
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED BÖRJA EN GOD VANA Hä
rligt frisk, full av god smak och med en porlande konsistens. Skaffa dig en god vana och njut av krämig Kefir med sin unika bakterieflora! Visste du att ett glas Valio Kefir innehåller 2 miljarder goda bakterier? * Skiva 250 g rabarber och lägg i en kastrull med 2–3 msk socker eller honung, 2 msk chiafrön och 1 krm vaniljpulver. Låt koka 5–10 minuter. TROPISKA SMAKER Toppa Kefir Mango med melon, blåbär, passionsfrukt, granola och mynta. Blanda tahini och lönnsirap och ringla över. SOMMARKOMPOTT Servera Kefir Naturell med ljummen eller kall rabarberkompott* och toppa med pistagenötter och färska hallon. Kefirens hemlighet Kefir är en fermenterad dryck som tillverkas genom att man i mjölk tillsätter kefirkultur, som är en blandning av mjölksyrabakterier och jästkultur. Detta skapar en friskt porlande konsistens och en mjuk smak som påminner om både yoghurt och filmjölk. MED KEFIR Kefiren är laktosfri, har lång hållbarhet och innehåller världens mest studerade mjölksyrabakterier som gör gott för magen: lactobacillus rhamnosus GG (LGG®).
Buffé EN GOTLÄNDSK MIDSOMMARDRÖM Njut av ett drömm
igt midsommarfirande på Bungenäs Matsal. På menyn? Svens
Buffé SOMMARSKATTER Jordgubbar hör den svenska som
maren till! Ta del av 5 ljuvliga recept med den söta fav
Buffé HELA SVERIGES MATPIONJÄRER Möt 5 banbrytande
pionjärer inom mat och dryck.
Buffé FRISKT OCH FÄRGSTARKT Varma sommardagar kräv
er svalkande, friska rätter! Hitta inspirationen här.
Buffé ICAs EGNA SIDOR Ladda upp inför fotbolls-EM
och följ med till jordgubbsodlingen K-G Paulssons.