Loading...
Buffé 1
Buffé EN GOTLÄNDSK MIDSOMMARDRÖM Njut av ett drömm
igt midsommarfirande på Bungenäs Matsal. På menyn? Svens
MIDSOMMAR TIPS Plocka små buketter och fäst i ett
snöre hängandes över bordet. Öl från Barlingbo bryggeri GRILLAD SPETSKÅL MED FETAOST OCH MYNTAHALLON 6 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 800 g spetskål 1 kruka mynta 125 g färska hallon 1 msk vitvinsvinäger 150 g fetaost rapsolja, salt GÖR SÅ HÄR 1. Ansa och halvera eller kvarta spetskålen. Pensla med olja och krydda med 1 tsk salt. 2. Grilla runtom tills kålen får färg och flytta sedan till en svalare del av grillen och baka tills kålen är mjuk. 3. Strimla myntan fint. Mosa hallonen lätt i en skål och blanda med 2 msk olja, vinäger, mynta och 2 krm salt. 4. Lägg kålen på ett fat och ringla över myntahallonen. Smula över fetaosten. Toppa gärna med extra mynta. TIPS Prova också att grilla vitkål i klyftor istället för spetskål. 16 BUFFÉ #06–07/2022 Hallon från Stenhuse gård
Buffé SOMMARSKATTER Jordgubbar hör den svenska som
maren till! Ta del av 5 ljuvliga recept med den söta fav
Buffé HELA SVERIGES MATPIONJÄRER Möt 5 banbrytande
pionjärer inom mat och dryck.
Buffé FRISKT OCH FÄRGSTARKT Varma sommardagar kräv
er svalkande, friska rätter! Hitta inspirationen här.
Buffé ICAs EGNA SIDOR Ladda upp inför fotbolls-EM
och följ med till jordgubbsodlingen K-G Paulssons.