Med passion för mat För 4: e året i rad var vi me
d och deltog i Årets matmässa! Denna gången stod vi ihop med Torggummans ägg och hade en egen monter bredvid Smaka på Västsverige! Det var en intensiv helg med otroligt många besökare. Givetvis hade vi med oss ett gäng ”kompostbollar” för allmän beskådning, det var populärt vill jag lova! Vi har nog aldrig pratat så mycket under en helg som vi gjorde i år, tusen och åter tusen frågor om svamparna och komposten vi hade med oss, det var otroligt roligt att intresset var så stort men i slutet av söndagen hade jag mer eller mindre träningsvärk i käken :) ”Vi har nog aldrig pratat så mycket under en helg som vi gjorde i år” En exotisk nykomling! My new favorite! Vi har märkt att det exotiska utbudet ibland kan variera en del, rätt vad det är så finns det en ny sort att beställa och ibland är det tvärtom, då får man inte tag på den sorten man tänkt sig vid leveranstillfället. En trevlig nykomling var iallafall korallsvampen! Tittar ni på hur den ser ut är namnet givet! otroligt vacker svamp som dessutom har en smak som ligger mycket nära vår gula kantarell. Det är ju extra roligt med tanke på att vi idag inte har någon odlad svamp som liknar just kantarell. vid stekning tappar den i princip inte formen någonting, utan har en fast konsistens (påminner lite om bläckfiskringar). Kan tänka mig att den är riktigt bra att fritera!