Buffé SOMMAR – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé GRÖNSKANDE MIDSOMMAR!
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé BURGARE MED KARAKTÄR HAMBURGARE Burgare med
karaktär På buffe.se hittar du recept på Johans signaturburgare: gourmet burger. Är du också svag för en riktigt god hamburgare? Burgarmästaren Johan Jureskog har tagit fram fyra recept som får det att vattnas i munnen! INTERVJU JOHAN JURESKOG Driver den moderna klassikern Rolfs Kök, köttrestaurangen AG och snabbmatskedjan Jureskogs. Var kommer din passion för hamburgare från? – Det finns inget godare än att äta med händerna. Jag blev inspirerad när jag var i New York mycket under en period för 15 år sedan och såg finkockar som gjorde förfinade burgare. De gjorde det riktigt bra och jag tyckte det var så häftigt. Vad motiverar dig? JOHANS EGENMALDA FÄRS 1 SATS / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 250 g bringa helst av svensk mjölkko 250 g högrev helst av svensk mjölkko 250 g rostlock helst av svensk mjölkko GÖR SÅ HÄR 1. Skär ner köttet i ca 5 cm stora bitar. Blanda väl och sprid ut i en långpanna. Ställ i frysen 2 timmar. 2. Mal grovt i en köttkvarn en gång. – Om jag kan vara med och förändra något som många äter till det bättre så gör det mig väldigt stolt. Jag brinner för att använda riktiga råvaror och mindre fabrikstillverkat. Berätta om en hamburgare du ätit som sticker ut! – Under inspelningarna av tv-programmet Världens bästa burgare i USA åt jag den bästa hamburgaren jag har provat ever: black label burger på den fantastiska restaurangen Minetta Tavern i New York. Bara karamelliserad lök, svinbra färs som smakar så mycket hängmörat att det vattnas i munnen bara jag tänker på det och briochebröd, that's it. Ingen ost, ingenting. Enkelhet är oftast bäst. 23 BUFFÉ #06–07/2020 TEXT LIV BOSSUYT RECEPT JOHAN JURESKOG STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO LENNART WEIBULL
Buffé GALEN I GLASS
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING