Loading...
Cirkulera 1
Cirkulera Ledaren
Cirkulera Strömsbacka Återvinning
Cirkulera Så påverkas VafabMiljö av corona
Cirkulera Plastförpackningar
Cirkulera Konstverk av skräp
Cirkulera En dag på jobbet
Cirkulera Skafferiet
Cirkulera Steam Hotel
Cirkulera Rädda Viggsjön
Cirkulera Asbest
Cirkulera Sommartips
Cirkulera Baka en somrig tårta RECEPT MED PANNKAKO
R Fira att sommaren äntligen är här – genom att laga en riktigt läcker jordgubbstårta med pannkakor som bas! Ingredienser: • 2 dl vetemjöl • 1 dl sojamjöl • ½ tsk salt • 6 dl havredryck • 6 msk margarin • 1 pkt vispbar sojagrädde • 3 dl bär • 2 bananer • 3 droppar citronsaft • Jordgubbar Västeråsförfattaren Ingrid Wisell har gett ut flera böcker där veganism och frågor om kost spelar en central roll. Det här smaskiga receptet på en vegansk tårta är hämtad ur hennes barnbok ”Boken om Liv”, utgiven på Tihi Press. Författaren Ingrid Wisell från Västerås bjuder på ett läckert tårtrecept med sommarkänsla. Gör så här: 1. Blanda vetemjöl, sojamjöl och salt i en skål. Tillsätt havredrycken och flytande eller smält margarin. Vispa till en klumpfri smet. Om du vill kan du ha i lite kanel. 2. Hetta upp en pannkakslagg och ha i lite margarin. Häll i ett tunt lager smet, beräkna 1 dl per pannkaka. När ytan stelnat är det dags att vända pannkakan. Grädda pannkakorna och låt dem svalna. Det blir 8 pannkakor. 3. Vispa grädden. Sojagrädde blir styvare med några droppar citronsaft i. Om du vill kan du blanda hälften av den vispade grädden med mixade bananer och bär. Bred bär- och banangrädde mellan pannkakorna. Täck med släta grädden. Garnera med jordgubbar. CIRKULERA #2 2020 19 Nyttigt & gott jordgubbstårta Vegansk
Cirkulera Kryss & tävling
Cirkulera VafabMiljö informerar
Cirkulera Mobila Återbruket
Cirkulera Hitta till ditt Återbruk