Loading...
Buffé 1
Buffé ENKEL MAT FÖR UTELIVET
SOMMARKÖK TIPS! Har du färskost hemma? Använd det
istället för ricotta. GRILLAD LEVAIN MED ÖRTRICOTTA, TOMAT OCH JORDGUBBAR 4–6 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 250 g ricotta 2 dl hackad basilika 2 tsk honung 250 g små kvisttomater 250 g färska jordgubbar 2 tsk vitvinsvinäger 4 skivor ljus levain olivolja salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Blanda ricotta med basilika, honung, 2 krm salt och 1 krm peppar. Skär tomater och jordgubbar i mindre bitar. Blanda med 1 msk olja, vinäger, 2 krm salt och 1 krm peppar. 2. Pensla brödet med olja och grilla på båda sidor. Bred på örtricottan och toppa med tomat- och jordgubbssalladen och gärna lite extra basilikablad. 15 BUFFÉ #05/2020
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé BAKA UTAN GLUTEN
Buffé SÅ SMAKAR EID AL-FITR
Buffé FISK PÅ TORRA LAND
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SPANINGEN