Loading...
Buffé 1
Buffé MARS Trenden, råvaran och matkulturen att ut
forska just nu.
Buffé SPANSK PÅSK PÅ MENYN Hur smakar en spansk på
sk? Kocken Lukas Moderato serverar svaret och berättar a
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKT Ge fi randet en storslagen
söt avslutning med något av våra bästa bakverk.
Buffé MATPIONJÄRERNA Välsmakande gårdshonung utan
mellanhänder: följ med till Lillgårdens Bi och Trädgård!
Buffé ÄGGSTRAORDINÄRT! Ingen påsk utan ägg. Vi dju
pdyker i den mångsidiga råvarans värld och serverar ägg
Med noga utvalda råvaror, lagringstid och ostmäst
arens fingertoppskänsla blir smaken distinkt, fyllig och utsökt. Smaka någon av Allerums smakintensiva ostar och upplev själv vilka underverk kombinationen av tid, kunnande och kärlek kan göra. Den praktiska förpackningen är enkel och bekväm att använda och fungerar både som serveringsfat och som emballage tills ostbiten är slut. Kupan kan återvinnas som plast och ser dessutom till så att osten håller sig saftig och fräsch till sista skivan.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tips för en prisvärd påsk, e
n varmrökt nyhet och ett besök hos en gotländsk hönsbond
Buffé SOFIAS SPANING Det godaste fikat just nu? Gl
assandwich extra allt – en belgisk våffla fylld med glas