Buffé 1
Buffé MARS Trenden, råvaran och matkulturen att ut
forska just nu.
Buffé SPANSK PÅSK PÅ MENYN Hur smakar en spansk på
sk? Kocken Lukas Moderato serverar svaret och berättar a
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKT Ge fi randet en storslagen
söt avslutning med något av våra bästa bakverk.
Buffé MATPIONJÄRERNA Välsmakande gårdshonung utan
mellanhänder: följ med till Lillgårdens Bi och Trädgård!
Buffé ÄGGSTRAORDINÄRT! Ingen påsk utan ägg. Vi dju
pdyker i den mångsidiga råvarans värld och serverar ägg
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tips för en prisvärd påsk, e
n varmrökt nyhet och ett besök hos en gotländsk hönsbond ICAs EGNA SIDOR N NYHET! Ingen påsk utan lax! Testa vår goda nyhet: varmrökt ASClax Toscana, smaksatt med basilika och rosmarin. I FOKUS: Prisvärd påsk Smaken av sommar, året om! SOLMOGNA BÄR FÖR visserligen tankarna till årets sommarmånader, men du vet väl om att du kan njuta av de söta delikatesserna närhelst du vill, oavsett tid på året? Färska bär är fullproppade av vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter, ämnen som alla behövs för att kropp och sinne ska må bra. Upptäck vårt sortiment av saftiga jordgubbar, söta hallon och pigga blåbär – perfekta att äta som snacks, toppa yoghurten med eller blanda ner i en sallad. Nu dessutom i uppdaterad förpackning märkt med bärens sortnamn så att du enkelt kan hitta tillbaka till just din favorit! Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. Koka ICA Asia Äggnudlar 250 g enligt anvisning på förpackningen. Värm ICA Grytbas thai 400 g. Lägg upp nudlar och grytbas i skålar. Toppa med ICA Handskalade räkor i lake 280 g och gärna salladslök och koriander. LEIF GRÖNLUND Kock, ICA Köket HANDLA Nyckeln till en skönare matpåsk är planering. Det blir lättare att handla rätt mängd råvaror och dessutom kan man undersöka vilka varor som har bäst pris just nu. Ekonomiskt, hållbart och mindre stress! PREPPA Påskbaket går bra att förbereda och frysa in innan, det är dessutom mer ekonomiskt att baka själv. Kom ihåg att det inte behöver vara några komplicerade recept. + + = 36 BUFFÉ #03/2021 LAGA OCH NJUT Tänk färre rätter och plocka ut några riktiga favoriter, gärna en vårig soppa och grönsaksrätter med råvaror i säsong. Resterna äts upp under påskhelgen, men kan även frysas in i matlådor. R I MÅNADENS KOMBO C A s E A G S I D O
Buffé SOFIAS SPANING Det godaste fikat just nu? Gl
assandwich extra allt – en belgisk våffla fylld med glas