Kanalen 1
24 Åkersberga kanalen nr 20 • vecka 20 • tisdag 1
3 maj • 2014 ”Från en parkeringsplats i Rotebro 25år i Åkersberga till 14000m2 handelsträdgård och restaurang vid infarten till Åkersberga” 25år i Åkersberga Härdiga frukter och bär att planteras ut i din trädgård! Vindruva 129:(blå & grön, zon 1-5)(ord. 215:-) Minikiwi 239:(ord. 415:-) (zon 1-5) Persikoträd 398:(ord. 695:-) (zon 1-4) Svenska Blåbär 119:(ord. 220:-) (zon 1-5) Gäller: Vitis labrusca ’Zilga’, ’Sukribe, Actinidia kolomikta ’Paula’, ’Oskar’, Prunus persica ’Riga’ Vaccinium hybrida ’Putte’ och ’Emil’ Öppet alla dagar! Erbjudandet gäller Lördag 17/5 och Söndag 18/5 -2014 så långt lagret räcker! Välkommen! I Restaurangen serveras: Sparris vinegrette med tvärnöskinka & Sparris hollandaise (Lördag & Söndag) Norrtälje Häggvik Sollentuna 5 min −› E 18 Stockholm Svinninge Vaxholm Åkersberga Växtförsäljning AB, Stora Säbyv. 1, Tel. 08-540 625 00 Öppettider: Vardagar 9 - 18, Lör 9 - 16, Sön 10 - 16 Åkersberga Växtförsäljning väg 276 Åkersberga Sparrisdagen Stjärnkocken Jürgen Grossmann, känd från restaurang Grossmanns och GQ kommer hit 17-18 maj kl. 10-15 Jürgen Grossmann är en av de som introducerade färsk vit sparris i Sverige. Han har i över 20 år varje dag under sparrissäsongen tillagat dagsfärsk Sparris. Nu kommer han hit för att laga sin berömda sparrissoppa och för att dela med sig av sina tips! Han passar även på att signera sin bok: ”Sparris”.