Jaguarmagasinet Augusti 2025 1
JAGUARKOCKEN | TAGLIATELLE MED HJORTINNANLÅR JAGU
ARKOCKEN PRESENTERAR: TAGLIATELLE MED KARLJOHAN, GRÄDDE, VITLÖK & Hjortinnanlår Svampsäsongen är här och vad passar inte bättre än en pasta med karljohansvamp och viltkött? PORTIONER 6 personer INGREDIENSER: • 500g hjortinnanlår eller valfri finare bit • 500g färsk tagliatelle • 3st bananscharlottenlökar • 250g karljohansvamp • 1st ask cocktailtomater • 2st vitlöksklyftor • 1msk soja • 1msk koncentrerad svampfond • 1msk koncentrerad viltfond • 3dl grädde • 2msk dijonsenap • 2dl vitt vin • 2dl vatten • 1st citron • 1st knippe persilja • 1msk torkad timjan • Smör till stekning • Matolja • Salt & peppar TID ca 1 timme 108 WWW.JAGUARMAGASINET.SE ––––– AUGUSTI 2025 Priser och erbjudanden är vägledande och gäller varor i lager, så långt lagret räcker eller t.o.m. 18 september, om inget annat anges. Alla priser är inkl. moms och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Vi reseverar oss för tryckfel.