Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 Dukat för fest - extravaganza Sugen
på något lite nytt och spännande inslag i den annars så förutsägbara helgmaten? Vad sägs då om att smaka på några italienska delikatesser? De kan passa såväl på julbordet som till nyårsfesten. AV CATHRINE SCHUCK FOTO SUSANNA BLÅVARG Ett gäng som helt klart aldrig hade träffats hemma i Italien har hittat varandra i Stockholm. Det är krögaren Eliane, pizzakocken Valerio, frisören Gabriele och kocken Roberto . De träffas på varandras restauranger eller klipper sig hos Gabri. Vid en av sommarens fikastunder hos Valerio började de prata matminnen. Sådant som man ätit i Italien som barn, sådan ma t som mamma brukade laga och sådant man bara längtade efter. Eliane bestämde sig då för at t de tillsammans skulle träffas och laga en riktigt överdådig italiensk middag tillsammans. En härligt maffig Italiana Extravaganza. Med Roberto som gastronomisk fältherre och Danne som kunnig sekond skred ma n till verket. Tillsammans lagade de ma t i nästan två dagar. Det glada tjoandet från köke t vittnade om hu r kul de hade. Ibland hettade det till, tjoandet övergick i illvrål och som snäll svensk undrade man om de möjligen var ovänner. Eliane som under tiden var fullt upptagen med at t duka bordet bara skrattade . -Car a mia, det ä r så vi låter när vi är riktigt glada. Bara det bästa var got t nog när Eliane duka - de sitt festbord. Blomsterdekorationer gjorde hon själv av avlånga, höga oasisklumpar som täcktes med röda och krämfärgade rosor. En murgröna som skattades på sina ranko r bidrog till dekorationen . Valentinoröd sammet, hand - sydda spetsar och nyputsa t silver, allt för at t göra festen så härligt överdådig som möjligt.
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40