Loading...
Svensk Jakt Chefredaktören
Svensk Jakt Vildsvinsjakt i spannmål
Svensk Jakt Ögonblicket
Svensk Jakt Från Svenska Jägareförbundet
Svensk Jakt Opinion
Svensk Jakt Riksnytt
Svensk Jakt Naturligt vis
Svensk Jakt Skarvjakt i skärgården
Svensk Jakt I backspegeln
Svensk Jakt Ryggsäckar
Svensk Jakt Rävens år
Svensk Jakt Guldtroféer
Svensk Jakt Så torkar du kött REDSKAPSBODEN Så tor
kar du kött på sydafrikanskt vis Att torka kött är inget nytt. Men att göra det på syd afrikanskt vis kanske kan erbjuda en ny spännande smakupplevelse. Biltong – som det torkade köttet heter – är ursprungligen gjort på nötkött, men det går också att göra en smakrik variant på kött av våra svenska vilt. I det här receptet används 58 älgytterlår som lämpar sig bra, samt ger rätt tuggmotstånd och smak. För att uppnå ett gott resultat måste du börja med att bygga en enkel torklåda, » Se film: Så gör du https://svenskjakt.se/premium/ redskapsboden/sa-torkar-du-kottpa-sydafrikanskt-vis/ som senare ska användas för att torka det marinera de köttet i. Följ anvisningarna här intill för ett lyckat resultat, så kommer vi till själva köttet snart. Nr 6 2022 SVENSK JAKT
Svensk Jakt Älgförvaltning
Svensk Jakt Nötskrikan - skogens ligapojke
Svensk Jakt Fråga veterinären
Svensk Jakt Hälgeserien
Svensk Jakt Sett & läst
Svensk Jakt Hälgekrysset
Svensk Jakt Utrustning
Svensk Jakt Så väljer du rätt ljuddämpare
Svensk Jakt Vapenutrustning
Svensk Jakt Frågor och svar om vapen
Svensk Jakt Jaktbart vilt
Svensk Jakt Soltider
Svensk Jakt Så säljer du viltkött
Svensk Jakt Redaktionen
Svensk Jakt Regionalt Norrbotten & Västerbotten
Svensk Jakt Regionalt Jämtland & Västernorrland
Svensk Jakt Regionalt Dalarna & Gävleborg
Svensk Jakt Regionalt Värmland & Örebro
Svensk Jakt Regionalt Mälardalen & Gotland
Svensk Jakt Regionalt Västra Götaland
Svensk Jakt Regionalt Sydost
Svensk Jakt Regionalt Halland & Skåne
Svensk Jakt Bernts betraktelser
Svensk Jakt Nästa nummer