Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker. ISTE Tea time! ISTE MED GURKA, LIME OCH MYNTA CA 1 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 8 dl vatten 2 påsar grönt te eller 2 msk löste 2–3 msk råsocker 1 kruka mynta 1 liten gurka ¾ dl färskpressad limejuice is, gurkstavar och limeskivor till servering GÖR SÅ HÄR 1. Koka upp 5 dl vatten och ta från värmen. Tillsätt te, socker och tre myntakvistar och låt dra 2–3 minuter, sila. Låt svalna. 2. Skala och skär gurkan i bitar och lägg i en bunke med 3 dl vatten, mixa slätt. Sila genom en fi nmaskig sil. Blanda gurkvattnet med teet och limejuice. 3. Häll upp i en karaff och ställ i kylen. 4. Servera i glas med is, gurkstavar, resten av myntakvistarna och limeskivor. TIPS! Vad händer när hembryggt te och söta bär, färska örter eller frisk citrus möts i en färgstark smakkollision? Svaret hittar du här! Har du inte råsocker hemma? Använd strösocker istället. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO SIMON BAJADA 21 BUFFÉ #04/2021
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta