Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED Vårens törstsläckare
Gör säsongens luncher till något extra och servera en läskande spritzer till. Bara att blanda färska frukter och bär med is och toppa med friska och bubbliga nyheter från Loka! VISSTE DU ATT... … Loka innehåller varken socker, sötningsmedel eller kalorier? … Lokas produceras med 100 % fossilfri el från vattenkraft? LOKA FLÄDER/PÄRON Blanda citronjuice och mynta med mycket is och Loka Fläder/Päron. Toppa med skivat päron och extra mynta. LOKA JORDGUBB/ GRANATÄPPLE Mixa jordgubbar och blanda med limejuice, skivade jordgubbar och granatäpple. Toppa med Loka Jordgubb/ Granatäpple och mycket is.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta