Buffé 1
Buffé PARMESANVÅFFLA MED LÖJROM Ostig våffla toppa
d med salt rom och svalkande smetana – enklare och mer e
Buffé GLASS MED FRYST MANGO Tillsammans med kokosk
olasås, sesamfrön och jordnötter blir det en magiskt god
FRYST FROZEN KEY LIME PIE 8 PERSONER / ÖVER 60 MI
N INGREDIENSER Botten 100 g smör 200 g digestivekex 4 msk strösocker 1 krm salt Fyllning ca 400 g sötad kondenserad mjölk 2 msk fi nrivet limeskal 4 msk färskpressad limejuice 1 msk vaniljsocker 3 dl vispgrädde Topping 2 dl vispgrädde fi nrivet limeskal och limeskivor till garnering GÖR SÅ HÄR 1. Botten: Sätt ugnen på 175 °C. Smält smöret. Mixa kexen till ett fi nt smul i matberedare eller för hand i en mortel. Blanda med smält smör, socker och salt. Tryck ut i botten och upp på sidorna i en pajform ca 24 cm i diameter. Grädda pajbotten i mitten av ugnen ca 15 minuter och låt svalna helt. 2. Fyllning: Blanda kondenserad mjölk med limeskal, limejuice och vaniljsocker i en bunke. Vispa grädden fl uffi g 21 BUFFÉ #12/2024 och vänd ner i bunken. Häll fyllningen i pajskalet och frys minst 4 timmar. 3. Topping: Ta ut pajen 20–30 minuter innan servering. Vispa grädden fl uffi g. Toppa pajen med grädde, limeskal och limeskivor. TIPS Välj glutenfria digestivekex för en glutenfri paj.
Buffé CORDON BLEU Frasig panering och en fyllning
av skinka och smält ost. Den franska schnitzeln lämnar i