Buffé 1
Buffé TILLBAKABLICK 90-TALET
Buffé COMEBACK FÖR WOKEN!
Buffé MEGAMUFFINS OCH CHÈVRE CHAUD
Buffé 5 FAVORITER FRÅN FRYSDISKEN
SÖNDAGSPREPPEN THAILÄNDSKA KLASSIKER I 30 T ➡ I b
örjan av 90-talet blev rätter som pad thai och tom kah gai kända och älskade i de svenska hushållen. Det hängde ihop med att vi inspirerades på resor till Thailand och att antalet thairestauranger växte i hela landet. Med några enkla steg får du en härlig söndagsmiddag och grunden till tre måltider för veckan som kommer. Smart och tidseffektivt! INKÖPSLISTA 4 PERSONER 1200 g kycklingfilé 1 förp räkor i lake à 570 g 2 förp breda risnudlar à 180 g 6 dl basmatiris 2 purjolökar 4 rödlökar 500 g morötter 3 röda chilipeppar 250 g snackgurka 125 g champinjoner 250 g sojabönor 250 g pak choi 6 msk riven färsk ingefära 4 lime 3 hackade limeblad 2 citrongräs 180 g färska böngroddar 125 g salladslök 1 kruka koriander 1 vitlök 600 ml kokosmjölk 4 ägg ½ dl sesamfrön 3 dl salta jordnötter 150 ml ostronsås 3 msk sesamolja 2 msk fisksås FRÅN SKAFFERIET ättiksprit (12%) japansk soja rapsolja kycklingbuljongtärningar gul curry farinsocker salt, svartpeppar Månadens meny SÖNDAG: TOM KAH GAI MÅNDAG: PAD THAI MED RÄKOR TISDAG: CHICKEN SATAY MED KROSSAD LIMEGURKA ONSDAG: FRIED RICE MED STEKT ÄGG 35 BUFFÉ #08/2025 Scanna QR-koden för att se recepten. Missa inte att ... ...du hittar alla menyer på buffe.se/ sondagspreppen RECEPT OCH STYLING TOVE LAVESKOG FOTO OSKAR ARVIDSSON 3 3 N 0 I Å A R A V M R A Å T I 0 N S P I R A O T I I O A N I • S 3 N 0 T I Å A R M A V P R T N • A V M T • S P I N R A O