Produktkatalog Foodservice 1
Blandningar & Baser Ingredienser GROVPLUS MATBRÖD
SBAS 142034 – Säck 10 kg Fullkornsmjöl av vete, vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, siktat rågmjöl, valsade rågkärnor, rågmalt, socker, vetegluten, salt, rapsolja, rågkli, surdegspulver av råg, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). GÖR GOTT 142008 – Säck 10 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, fullkornsmjöl av vete, vetegluten, salt, rågmalt, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), klumpförebyggande medel (E170), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). SKRÅLLAN 142025 – Säck 10 kg Vetemjöl, rostade vetegroddar, potatisflingor, rapsolja, socker, salt, rågmalt, vetegluten, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas). SPORT EXTRA 142041 – Säck 10 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av vete, siktat rågmjöl, fullkornsmjöl av råg, rapsolja, linfrö, solroskärnor, vetegroddar, salt, rågmalt, surdegspulver av råg, maltmjöl av korn, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). TEKAKA 142050 – Säck 10 kg Vetemjöl, socker, vetestärkelse, vetegluten, salt, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). KARLSBADER 142049 – Säck 10 kg Vetemjöl, socker, vetestärkelse, modifierad majsstärkelse, bakpulver (E500, E341, E450a), salt, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), aromer, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), färgämne (E101). BLIXTANSLAG 142113 – Kartong 10 kg (4×2,5 kg) Vetemjöl, socker, vetestärkelse, maltodextrin, skummjölkspulver, bakpulver (E450a, E500, E341), emulgeringsmedel (E471, E472b, E477), vetegluten, färgämne (E101). Egenskaper Matbrödsbas av råg och vete för grova och fiberrika matbröd. Blandningen innehåller 52 % fullkorn. Användningsområden Grovt rågbröd, fullkornsbröd, grovkavring, m.m. Går utmärkt att kombinera med Nord Mills övriga matbrödsbaser. En komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en mustig brödsmak. Blandningen innehåller 58 % fullkorn. Komplett blandning för bakning av ett relativt ljust matbröd smaksatt med vetegroddar och rågmalt. Blandningens sammansättning av potatisflingor och specialbehandlade vetegroddar ger ett fiberrikt bröd med saftigt inkråm, fyllig smak samt vacker färg på rostat bröd. En komplett blandning för bakning av ett matbröd med rustikt utseende och smak. Bröden kan nyckelhålsmärkas om grundreceptet används. Blandningen innehåller 32 % fullkorn. Fristående limpor, formbröd, sammanskuvat, hålkakor och bräck. Formbröd, fristående, tekakor och skorpor Speciellt lämpligt för rostning. Fristående limpor, formbröd, sammanskuvat, hålkakor och bräck. Tekaka blandning är en blandning för bakning av tekakor och hamburgerbröd. Produkten ger ett mjukt bröd med god hållbarhet. Den är också lämplig för kyloch frysdegar. Karlsbaderblandingen kan användas till flera typer av kaffebröd, men ger ett perfekt karlsbaderbröd på enkelt vis. Tekaka blandning är lämplig till tekakor, hamburgerbröd, korvbröd, smörgåstårtor, hönökakor och smörgåspizza. Produkten ger ett mjukt bröd med god hållbarhet. Den är också lämplig för kyl- och frysdegar. Traditionella typer av karlsbaderbröd, bullar, snäckor, donuts och syltmunkar. Blandningen är lämplig att köra över kyl och frys. Färdig blandning för bakning av anslag och rulltårtor. Allt som behöver tillsättas är vatten och ägg. Tårtbottnar, kapslar, bakelseringar, rulltårtor, socker- och pepparkakor m.m. Ingredienserna bör vara rumstempererade. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Nord Mills/Kolonial 27 Mjöl & Bakning