Produktkatalog Foodservice 1
Våfflor/Omelett Våffeldagen 25/3 Perfekt till bru
nchen 141780 Våfflor 40 g Vikt: 2,16 kg (54 st à 40 g) Ingredienser: vetemjöl, skummjölk, ägg, vegetabilisk olja (soja), vatten, vetestärkelse, emulgeringsmedel (E471, E475), vaniljsocker, bakpulver (E500, E450), salt, arom. Veg olja (raps-, palm-, kokosolja, emulgeringsmedel sojalecitin) till stekning. 147914 Skink- och Ostomelett 200 g Vikt: 5 kg (ca 25 st à 200 g) Ingredienser: kärnmjölk, ägg, varm rökt skinka 6 % (skinka, potatisstärkelse, glukossirap, druvsocker), champinjoner, vetemjöl, ost 3,4 %, grädd pulver, modifierad majsstärkelse, äggvite pulver, bakpulver (vetestärkelse, natriumdifosfat, natriumkarbonat), rapsolja, kärnmjölkspulver, salt med jod, gräslök, kryddor. Rapsolja till stekning. GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG JA FISK – SENAP – JORDNÖTTER – – SOJA – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – – MJÖLK JA LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG JA SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – – MJÖLK JA LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – Lagat hemma hos oss i Laholm Ett stenkast från Halmstad och två från Helsingborg ligger Laholm – den lilla staden med det stora köket. Här har det gräddats pannkakor i över 40 år och med ca 600 000 pannkakor om dagen är vi Nordens största pannkakstillverkare. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Kungsörnen/Djupfryst 9 Pannkaksrätter