Nöjesnytt Helsingborg 1
TEMA MAT & DRYCK Suat Yucel och Miranda Gustavsso
n driver Eld & Vin som nu tar plats på Kitchen Floor. ELD & VIN DRIVS AV SIN PASSION FÖR MAT OCH SERVICE Text: Christel Molin Foto: Privat Restaurang Eld & Vin grundades 2017 i Ängelholm av Suat Yucel och visionen är att erbjuda riktigt god mat i gott sällskap. Utbudet har från starten utvecklats från att vara kolgrillat kött till att också inkludera grönsaker, frukt, fisk och skaldjur – allt tillagat över öppen eld. I slutet av oktober öppnar man nu en ny restaurang inne på Helsingborg centrals restaurangvåning Kitchen Floor. - Våra ledord är god mat i en god atmosfär och detta genomsyrar allt vi gör. Kitchen Floor ska bli Helsingborgs nya vardagsrum, och så tänker också vi i vår verksamhet. Hit ska man kunna komma för en fin kväll med vänner eller familj, precis som man kan komma hit och äta lunch med sina kollegor. Vi tycker att vi kompletterar de andra restaurangerna som kommer att finnas här på Kitchen Floor väl och vi kommer självklart att samarbeta med varandra kring evenemang och annat, säger Suat Yucel. Här i Helsingborg kommer man att kunna få deras klassiker såsom kolgrillad karré och ryggbiff samt barbecue glacerade ribs. Suat menar att de fångar upp en stor del av matkartan i det som de erbjuder gästerna. Självklart lagas all mat från grunden och bara färska råvaror används. Den värme och den känsla som Kitchen Floor andas som Helsingborgs nya vardagsrum går igenom även i Eld & Vins engagemang för barn och äldre i utsatthet. Att kunna ge tillbaka till dem är viktigt och därför ger de också bidrag till Giving People. "Kitchen Floor ska bli Helsingborgs nya vardagsrum, och så tänker också vi i vår verksamhet." nojesnytthelsingborg.se | 41