BD 1
karibiska cocktails och kanske ännu mer den karib
iska maten. Vad ser ni själva som era starkaste selling points? – Vår starkaste selling point är utan tvivel vår personal eftersom utan dem skulle man inte få den fantastiska upplevelsen man nu får när man besöker oss. Vi må ha den största romsamlingen eller den bästa karibiska maten och grymma cocktails men ifall man inte känner sig hemma när man kommer på besök hos oss så betyder det att vi inte har gjort vårt jobb ordentligt. Vi erbjuder också möjligheten att försöka något nytt vid varje besök så när du går härifrån har du förhoppningsvis tankarna på när du ska komma tillbaka för nästa besök och ”ska jag berätta för andra eller behålla det här för mig själv?”. När det kommer till karibisk mat så fyller ni såklart ett stort hål på marknaden men varför är det karibiska köket så intressant här uppe i kalla Norden? – Det var alltid en dröm att gå någonstans och hitta en karibisk restaurang som serverar god mat eftersom det inte är något som man normalt hittar i Skandinavien. Men jag insåg efter att ha bott här i sju år att ifall jag inte skulle hitta en karibisk restaurang här i Stockholm så var det näst bästa att bygga en själv. Till sist, ifall ni bara fick ta med er en enda romcocktail till en öde ö, vad skulle det vara och varför? – Vi gör den bästa pina coladan i Stockholm och om man inte tror mig så får man komma hit, prova en och se. Det är min öde ö-cocktail alla dagar i veckan – kall, förfriskande och tropisk. 19