BD 1
NADIA KANDILS BARSKÅP IRENA POZARS BARSKÅP NADIA
KANDIL ÄR modeoraklet som dessutom utgör en tredjedel av podden Det Skaver. Hon vann dessutom Nöjesguidens pris för Årets Nöjesförbättrare 2019. Vad dricker du helst själv? – Dirty martini eller naturvin, så bajsnödig. Vad har du alltid hemma? – Det här är det som blev över efter min 30-årsfest för två år sedan, haha. Ska jag vara helt ärlig har jag typ aldrig alkohol hemma. Hur ofta fyller du på ditt barskåp? – Aldrig, jag dricker ute, haha. Du får oväntat besök, Paris Hilton ringer faktiskt på dörren. Vad bjuder du på? – Jag bjuder inte på någonting, släpper inte in henne för att det as per usual är stökigt hemma och tomt i både kyl- och 27 "barskåp". Tar med henne i en taxi till Tjoget istället och låter Bergman bjuda på drajjor. Hampus kommentar: Oj, första intrycket blir ändå lite efterfest skulle jag säga, men det är ju bland det bästa som finns! Här har man ju alla chanser i världen för att gå till nästa nivå och ett enkelt sätt att göra det på är att börja om från början. Om man känner att man inte vill ha värdens största barskåp så hade jag valt en tequila och vodka av högre kvalitet. Drinktips: Vi drar till med drinken Paloma 5 cl tequila 3 cl pinkgrape 2cl lime 2 cl agave Soda Bygg allt i ett glas IRENA POZAR ÄR chefredaktör på Veckorevyn, och kliver under hösten för första gången in i På Spåret-vagnen i gott sällskap av Patrik Arve. Vad dricker du helst själv? – Margarita skulle jag kunna dricka varje dag. Mycket salt på kanten och om det är en riktigt bra dag byter jag ut tequilan mot mezcal. Vad har du alltid hemma? – Gin, campari, bourbon, amaretto och tequila. Hur ofta fyller du på ditt barskåp? – Varje gång jag är utomlands, framförallt brukar sprit inköpt i USA ta stor plats. Men det lär ju aldrig bli en resa dit igen, så lär väl fylla på var tredje månad eller så! Du får oväntat besök, Paris Hilton ringer faktiskt på dörren. Vad bjuder du på? – En svensk Cosmopolitan, det vill säga Vargtass. Iskall svensk vodka, svärmors egengjorda lingonsaft och syltade granskott i botten! Hampus kommentar: Det här är ju en som jag har serverat mer än en drink innan. Bra utvalda producenter och att det står en flaska Poir Williams där gör det inte sämre. Mitt tips är kanske att bredda utbudet lite, sen är Irena hemma. Drinktips: Jag tror kanske att vi träffades första gången på Little Quarter när det begav sig så varför inte göra drinken Little Quarter? 4 cl rye 2 cl gin 0,5 cl socker Orange och Angostura Bitter Rör allt i ett rörglas, servera på is och garnera med apelsinzest