Jaguarkockens VILTBURGARMENY Coleslaw 10 dl finst
rimlad vitkål 1 dl finriven morot 1 dl majonnäs 1 msk vitvins vinäger 3 krm hel kummin 1 tsk salt 1 tsk socker 1 krm malen svartpeppar Gör så här: Finstrimla vitkålen och lägg i en bunke, tillsätt salt, socker, peppar och vitvinsvinäger. Blanda runt och krama vitkålen så att den mjuknar. Tillsätt finriven morot, kummin och majonnäs. Blanda runt och låt gärna stå kallt en stund innan servering. Hamburgerdressing 2 dl majonnäs 3 msk bostongurka 3 msk chilisås Salt och peppar Ev. lite tabasco eller sambal olek Gör så här: Blanda majonnäsen med bostongurkan samt chilisåsen i en bunke, smaka upp med salt och peppar. Vill man ha lite styrka i dressingen så tillsätt lite sambal olek alternativt tabasco. Nu är äntligen grillsäsongen här och vad passar bättre än en riktig viltburgare! Viltburgare med hårdrökt bacon och västerbottenost samt rostad sötpotatis. TIPS! Förbered viltburgarmenyn hemma och ta med dig kalaset ut i skogen! Det är sällan mat smakar så bra som efter en rejäl vandring i naturen. Den här termosen från Härkila håller kaffet varmt. Pris 545 sek. Grillsäsongen är äntligen här! JAGUARMAGASINET.SE 27