Friluftsliv Välkommen
Friluftsliv Ögonblicket
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Lapplandsleden
Friluftsliv Bygg en egen bivack
Friluftsliv Det vilda skafferiet
ÄTA UTE örtspetsad hjortronsylt Efterr
ättsfavorit som inte lämnar någon besviken. Hjortron bittermandel, honung och tuggummit Jenka. Örten växer bara 8 portioner Våffelsmet • 150 gram smör • 4 dl vetemjöl • 0,5 tsk salt • 2 tsk socker • 1 tsk bakpulver • 5 dl mjölk • 2 ägg • 2 dl vispgrädde till servering (Vispas smidigast på hemmaplan) Hjortron med älgörtsirap • 250 gram frysta hjortron • 0,5 dl älgörtsirap 36 Förbered hemma Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa ihop med mjölblandningen. Tillsätt resten av mjölken, smöret och äggen och vispa till en jämn smet. Slå smeten på hjortron, vänd ner älgörtsirap och rör om. Packlista Ingredienser till maten, ved, tändstickor eller tändstål, våffeljärn (outdoormodell), smör till gräddning. Friluftsliv #4 2025 Ute Värm våffeljärnet i någon minut över öppen eld. Lägg på smör. Det skall vara så pass varmt att det börjar bryna direkt. Fördela våffelsmeten jämt över järnet och grädda i någon minut. Vänd på järnet och grädda ytterligare någon minut. Klar när och släpper från järnet. Sugen på att laga mat ute? Här hittar
Friluftsliv Klättring skapar band
Friluftsliv Forskningsläget
Friluftsliv Friluftsliv testar mellanlager
Friluftsliv En utenatt i månaden
Friluftsliv Testa vinterpaddling
Friluftsliv Fristad för freeskiers
Friluftsliv Sveriges yngsta äventyrare
Friluftsliv Bara en sak till ....