BAKA KLADDKAKEBOLLAR 14 BOLLAR / ÖVER 60 MIN INGR
EDIENSER 1 färdig kladdkaka 400 g, kylskåpskall 100 g mörk choklad flingsalt, sesamfrön och rostade hackade nötter att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Smula kladdkakan i en bunke. Arbeta med händerna eller en slev till en smet. Rulla till 14 bollar och lägg på bakplåtspapper på en liten bricka eller fat. Ställ i frysen 45 minuter. 2. Hacka chokladen och smält över vattenbad. Doppa en boll i taget i smält choklad och lägg på en bricka eller fat med bakplåtspapper. Strö direkt över topping. Upprepa med resten av bollarna och lägg i frysen 10–30 minuter innan servering. Förvara sedan i kylen. TIPS Färgat strössel, pärlsocker eller kokos: Toppa med dina favorittoppings! 21 BUFFÉ #10/2024