Café&Convenience folder 1
Färdiglagat med många fördelar Att servera goda f
ärdigrätter av högsta kvalitet har sina fördelar. Det ger dig möjlighet att servera varm tillagad mat på plats eller sälja den kyld i sin förpackning. Maten har 38 dagars hållbarhet, är enkel att förvara, du behöver inte ha ett fullt utrustat kök och du frigör och sparar mycket arbetstid. Dessutom är de utmärkta att ha hemma vid ojämna kundströmmar. TIPS! TA UT ETT HÖGRE PRIS MED RÄTT UPPLÄGGNING OCH GARNERING. Strö över fröer och nötter Använd rostade nötter och frön för att ge rätten lite extra crunch och finess. Prova till exempel saltrostade pumpafrön eller liknande. Goda tillbehör Alla gillar när det är lite olika saker på lunchbrickan. Servera med en god krispig sallad till eller ett gott knäckebröd. Piffa med färska örter All mat får lite extra liv med färska örter. Plocka upp örter som finns i rätten och garnera med på tallriken, exempelvis rosmarin. Tänk på uppläggningen Lägg upp färdigrätten på en trevlig tallrik som ger rätten lite attityd. Nyhet GoGreen Goda, nyttiga och spännande vegetariska rätter. Se till att det alltid finns vegetariskt på menyn. Gooh Färska rätter som lagas från grunden på noggrant utvalda råvaror utan onödiga tillsatser.