Jaguarmagasinet SE - Juni/Juli 2023 1
Jaguarkockens sommarrecept WALDORFSALLAD & GRILLA
D VILDSVINSKARRÉ Mojo rojo Portioner: 6 personer Tid: ca 15 min Ingredienser: 200g röda tomater 1 skiva formbröd 3 vitlöksklyftor 150g grillad paprika 2 tsk sambal Salsa verde Portioner: 6 personer Tid: ca 15 min Ingredienser: • 2 dl plockad persilja • 2 st sardeller • 2 st vitlöksklyftor • 3 msk kapris • 1 dl matolja • ½ dl olivolja • 1 msk citronjuice • peppar Gör så här: Lägg alla ingredienser i mixerkannan och mixa till en slät sås, smaka upp den med lite svartpeppar. salt & peppar socker • • • • • • ½ dl matolja • ½ dl olivolja • • Gör så här: Lägg alla ingredienser i mixerkannan och mixa till en slät sås, smaka upp den med salt och svartpeppar samt lite socker om såsen är lite bitter. JAGUARGRUPPEN.SE | JUNI/JULI 2023 75