Loading...
Buffé 1
Buffé Hot dogs för alla smaker – Lisa Walléns gril
lrecept
Buffé FESTIVAL- SNACKS Utmana barnen i att laga ta
nghulu!
Buffé SEMMELTIDER Testa vår oemotståndliga variant
med rostad mandelmassa.
Buffé Dansk fastlagssemla
BUFFÉ I ANNONSSAMARBETE MED ZETA Bianco o rosso V
ilken Mini Pinsa är du? Pinsan är focaccian och pizzans kärleksbarn och nu är också nyheten Mini Pinsan här, den perfekta portionsrätten! MISSA INTE Mini Pinsa med tomatsås smaksatt med ’Nduja, toppad med färska tomater. Receptet hittar du på zeta.nu/pinsa MINI PINSA MED PESTO, BURRATA OCH PINJENÖTTER 2 PERSONER INGREDIENSER 2 frp Zeta Mini Pinsa 1 frp Zeta Pesto alla Genovese 1 frp Zeta Mozzarella italiensk ½ dl Zeta Parmigiano Reggiano grovriven 1 frp Zeta Mini Burrata 4x50g ½ dl pinjenötter, rostade 1 tsk chilifl akes färsk oregano GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 250°C grader. Ställ in en plåt eller pizzasten som får värmas upp med ugnen. 2. Skär mozzarellan i tunna skivor och lägg mellan dubbelt hushållspapper och tryck ut vätskan. 3. Bred pesto på pinsan, strössla över riven parmesan och lägg på mozzarellabitar. 4. Grädda pinsan på het plåt eller pizzasten tills osten smält och brödet fått fin färg, ca 5–7 minuter. TIPS Pensla pinsans kanter med olivolja för extra krisp! 5. Fördela bitar av burrata över pinsan, ringla olivolja, strössla över nötter och kryddor. 6. Buon Appetito! 26 BUFFÉ #02/2025
Buffé Sätt piff på vardagsmaten med kycklingfärs
Buffé SOPPA Februaris söndags- prepp frestar med k
rämig morotssoppa med quasadillas.