Jaguarmagasinet SE nr 6 - 2022 1
Jaguarkockens ÄLGFILÉ MED TRYFFELSTUVAD SVARTROT
Delikatesspotatis med löjrom, Crème fraiche & dill Portioner: 6 personer Ingredienser: • • 12 st små delikatesspotatisar 70 g löjrom • 1 dl Crème fraiche • • 3 kvistar dill Salt Tid: ca 1 timme Gör så här: 1. Koka potatisen i välsaltat vatten i ca 20 min, tills potatisen är mjuk. Låt svalna. 2. Lägg Crèame fraiche i ett kaffefilter tills den blir något fastare. 3. Skär av toppen och botten på potatisen, spritsa Crème fraichen på potatisen, klicka lite löjrom på och garnera med dillkvist. Lägg på toppen som ett lock. Recpt på älgfilén hittar du på nästa sida » 1 3 3 JAGUARGRUPPEN.SE | NOVEMBER 2022 67 Smakligt tilltugg!