Loading...
Hemlagat Trend – Missa inte ärtans comeback eller
smaken av körsbär och Laos
Hemlagat Mat i säsong – Samlas till middagar att m
innas
Hemlagat Säsong – Den är extremt flexibel, potatis
en
Hemlagat Reportage – Gröt har gått från grått till
skimrande gott
Hemlagat Enkel vardag – Ta vara på dina stapelvaro
r
God och enkel vardag Den syrliga kryddan sumak ka
n bytas mot lite extra citron. Spicy gochujangbönor med pitabröd Dessa heta och fylliga bönor är enkla – men smaken är stor. Servera med en sallad till om du vill bygga ut måltiden. Ca 15 min 4 port Tips: Torrt bröd? Ge gårdagens bröd nytt liv genom att pensla det med lite vatten och värma det lite kort i ugnen på 100 grader – så blir det som färskt igen! Ost i såsen gör den redan fylliga konsistensen ännu mer mättad. 2 pkt vita bönor, à 400 g 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 dl cheddar en klick smör 2–3 tsk gochujang 3 msk gin 1 ½ dl ekologisk vispgrädde ½ citron 1 tsk sojasås salt och peppar sumak Servera med: Pitabröd 1. Skala och skiva lök och vitlök tunt. Riv cheddar. 2. Stek löken i smör tills den blir glansig. Lägg i vitlök, gochujang och gin. Låt koka in något. Häll på grädde. 3. Låt såsen puttra på låg värme i cirka 10 minuter tills den har tjocknat. 4. Lägg i den rivna osten och låt smälta. Smaka av med citron, soja samt salt och peppar. Lägg i bönorna och rör om. 5. Toppa med sumak och servera med pitabröd. Hemlagat 27
Hemlagat Garanterad succé – Din egen kebab
Hemlagat Köksknep – Bli en bättre stekare och lär
känna din airfryer
Hemlagat Vad blir det till middag? – Fiskgryta à l
a forskaren Michael Martin
Hemlagat Just nu – Hela matkassen full med tips ho
s Hemköp