NG Gbg 1
POP-UP, FOTO: ANETTE ANDERSSON PROGRAMPUNKTER I U
RVAL 4 FEBRUARI – TOUR DE FRANCE Capo Fem franska vinproducenter: Masion Champy, Rigal, Masion Cazes, JeanJean och Masion Antoine Moueix gästar Capo och till deras viner har köksmästare Lars-Patrik Andersson och Åregårdens Wine Director Janne Werkelin tillsammans skapat en femrättersmeny. 5 FEBRUARI – LIVEPODD MED PETTER OCH ALF Granen Petter och Alf Tumble bjuder in till en liveinspelning av podcasten Dela en flaska. Inspelningen äger rum på Granen, och i priset ingår två glas vin samt en varmrätt. 6 FEBRUARI – DET ARROGANTA SVINET Boqueria Det arroganta svinet är känt för att vara en av landets bästa Texas BBQ. Under Åre Gastronomy Week tar de över nyöppnade Boqueria och bjuder på byns bästa rökta kött. Se hela programmet på aregastronomy.se LUNCH, THOMAS SJÖGREN, FOTO: ANETTE ANDERSSON NR 12, 2019 | NÖJESGUIDEN 41