Maxikökets Broschyr 1
Maxiköket tipsar v 45 Svinntips! Får du mycket kå
lsallad över gör du den Schnitzel med korianderkålsallad 4 portioner ICA basmatiris (boil in bag) 1 förp (à 750 g) Anamma vegoschnitzel Kålsallad: 1 kruka koriander 1/2 citron 1 förp (à 250 g) ICA kål- och morotsmix 1 förp (à 150 g) ICA skuren ekologisk grönkål 1 msk mirin 2 msk japansk soja 2 tsk sesamolja 1/2 citron 1 burk (230 ml) Lohmanders aioli 3/4 dl svarta sesamfrön 4 portioner Medel Tid: Under 30 min japanska kålpannkakan Okonomiyaki, recept finns på ica.se 1. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. 2. Tillaga schnitzlarna enligt anvisningen på förpackningen. 3. Kålsallad: Hacka koriandern grovt. Riv yttersta skalet från citronen och pressa ur saften. Blanda kål- och morotsmixen, grönkålen, mirin, sojan, sesamoljan, citronskalet och citronsaften. Marinera ca 5 minuter och vänd i koriandern vid servering. 4. Skär citronen i klyftor. 5. Servera schnitzeln med ris, kålsallad, aioli, sesamfrön och citronklyftor.