DT 1
Att slå sig fram som italiensk restaurang är inge
t man gör med en klackspark. Det krävs att maten och servicen är bra - och förstås att vinet smakar gott. Detta tycks ägarna bakom nyöppnade trattorian Chicca Belloni ha lyckats med efter att ha slagit upp portarna på Rosenlundsgatan i september. Andreas Harrysson, ägare av Esperantogruppen och grundare av restaurangen tillsammans med general manager Nathalie Fors och barchefen Josefine Thorén från samma koncern, berättar om ambitionen med Chicca Belloni och dess utformning. Hur har den första tiden med Chicca Belloni varit? – Fantastisk, september var ju den varmaste sommarmånaden. Vi har haft många nyfikna, glada gäster och fått en jättebra respons. Det känns som att de gillar oss. Vad har ni för personlig koppling till Italien? – Jag har de senaste åren blivit "tvingad" att åka till Imperia, en mindre stad på italienska blomsterrivieran, av min sambo som har italienska rötter. Nu älskar jag det och känner mig som hemma där. djungeltrumman.se 35