Byggnadsarbetaren Ledaren
Byggnadsarbetaren Test av plåtslagarhammare
Byggnadsarbetaren Verktygslådan
Byggnadsarbetaren Byggnytt
Byggnadsarbetaren ID06-bytet
Byggnadsarbetaren Berättat av...
Byggnadsarbetaren Bygger hus - i ballong
Byggnadsarbetaren Tävling
Byggnadsarbetaren Ställningar på parad
Byggnadsarbetaren De städar upp på bygget
Byggnadsarbetaren Byggkollen
Byggnadsarbetaren Så retar du golvläggaren
Byggnadsarbetaren Skifte i brotrafiken
Byggnadsarbetaren Efter jobbet EFTER JOBBET Semlor
som stöps om i alla möjliga former och smaker. Semmelhypen kan inte ha undgått någon. Här spanar vi in de senaste trenderna. Varsågoda! HALLON OCH RÖDBETSSEMLAN ● En av årets nyheter – klimatsmart och vegansk. Vetebullen har bakats med rödbetsjuice som degvätska. Istället för mandeln, som kräver mycket vatten vid odling och framställning, har man använt pumpakärnor. Dessa mixas med apelsin, citron, vanilj och socker till en pumpamassa. Toppas med hallonmousse, hallon och ekologisk sojagrädde. Semlan säljs på Magnus Johanssons bageri i Stockholm. DAGS FÖR SEMLA! SEMMELPIZZAN ● En del bagerier bakar med vetebullen som grund, andra har pizzabotten. Det senare görs förstås på 21:ans pizzeria i Klippan. På pizzabotten läggs mandelmassan och sedan spritsas grädde på. Pizzan toppas med krutonger, vetebrödet från semlan, flagnade mandelspån och strösocker. I Klippan görs det semmelpizza – på pizzabotten. 48 BYGGNADSARBETAREN #2, 2020 TEXT: Katarina Connheim EA S AK ●Nyttig och fest g. Frea - shaken är gjj d p FREAK HAKE SEMLAMLAN ch festlli KSH Freak d å en bas g or p en as av havredryck, dadlar och h s d mango oc h se an smakd ma d lsmö mma.. oppas rawboll se- em a oc popcorn och et d blodapelsin, la o h kiwiiwi. satt me man e smör och kardemumma Toppas med kokosgr sg ädde, hallonskakade popcorn och ett spett med rädde, hallon
Byggnadsarbetaren Kryss
Byggnadsarbetaren Medlemssidor