Buffé 1
Buffé Louise Johanssons påskbuffé
Buffé RÅRAKA Vi gör den med spetskål och toppar me
d forellrom.
Buffé Prinsessportioner
Buffé PITA Baka egna, fluffiga pitabröd, ny smakup
plevelse utlovas.
BUDGET Här hittar du inspiration, tips och knep s
om gör matlagningen både godare och billigare! TOMATRISONI MED BAKAD FETAOST 4 PERSONER / UNDER 30 MIN INGREDIENSER Fetaost 1 röd paprika 1 skivad rödlök 2 förp fetaost à 150 g 2 msk olivolja Tomatrisoni 8 dl vatten 2 kycklingbuljongtärningar 1 krm chiliflakes 1 msk torkad oregano 1 burk körsbärstomater à 390 g 5 dl risoni 1 förp kokta stora vita bönor à 390 g salt, svartpeppar 65 g rucola GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225°C. 2. Fetaost: Skiva paprikan och ta bort kärnhuset. Lägg lök och paprika i en ugnsform, salta och peppra. Lägg fetaosten ovanpå. Ringla över olivolja och sätt in högst upp i ugnen ca 15 minuter eller tills osten fått fin färg. 3. Risoni: Koka upp vattnet tillsammans med buljongtärningar, kryddor och tomater. Häll i risonin, koka ca 12 minuter. Rör då och då. 4. Häll bönorna i en sil, spola dem i kallt vatten och låt rinna av. Vänd ner i risonin och låt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. 5. Servera risonin med paprika, lök, fetaost och rucola. Fler spartips och matinspiration för en billig peng hittar du på buffe.se 33 BUFFÉ #03/2025 Laga billigt! TIPS SVINNSMART! Använd risoni i både kalla och varma rätter, som i sallader eller för att göra "snabbrisotto”. Rucola över? Använd den i en pesto eller ett smaksatt smör för en pepprig kick! STYLING TOVE LAVESKOG FOTO SIMON HELLSTEN
Buffé FRUKOST Granola med smak av morotskaka – mås
te testas!