Cateringfolder 1
Festkökets festliga fat ETTANFAT (minst 6 pers) Ö
rtkotlett, kryddskinka. Ananas, mango, kiwi, tomat. Valfri sallad: mimosa, potatissallad, vinegrettepotatissallad eller pastasallad. FESTFAT (minst 6 pers) Grillad rostbiff, honungsskinka. Ananas, gurka, druvor, melon, cocktailtomat, oliver, teufli. Valfri sallad: mimosa, potatissallad, vinegrettepotatissallad eller pastasallad. LAXFAT (minst 6 pers) Ugnsbakad lax. Sockerärter, cocktailtomat, picklad rödlök, ananas, lime. Välj mellan yoghurtsås eller dillmajonnässås. OSTFAT (minst 10 pers) Fyra eller fem sorters ost med frukt, kex, marmelad. PUBFAT (minst 6 pers) Rökt skinka, nötrulle, fem sorters salami. Tzatziki, oliver, gurkstavar, paprika. PARTYTALLRIK (för 2 pers) Rökt skinka, grillad rostbiff, dessertost, potatissallad, frukt och grönsaker.