Cateringfolder 1
Duka upp en buffé FESTKÖKETS STORA BUFFÉ (minst 1
5 pers) Paté, välj mellan kött eller lax. Rökt lax och hovmästarsås. Ägghalvor med räkor. Grillad rostbiff, grillad fläskfilé, örtkotlett, kalkon. Tre sorters dessertost, två sorters kex. Tre sorters frukt. Bröd och smör. Välj mellan potatissallad eller potatisgratäng. LAX- OCH SKALDJURSBUFFÉ (minst 6 pers) Ugnsbakad lax. Lax, välj mellan rökt eller gravad. Räkor, kräftstjärtar, ägghalvor med caviar. Västerbottensostpaj. Romsås och örtsås. ITALIENSK BUFFÉ (minst 6 pers) Prosciutto, mortadella, bresaola, salami. Taleggioost, capresesallad. Kronärtskockor, soltorkade tomater, oliver, melon, druvor, grissini. Valfri sallad: potatissallad, vinegrettepotatissallad, pastasallad. KOMPONERA DIN EGEN BUFFÉ (minst 6 pers) Bilden visar ett förslag på egen meny. Ring gärna eller kom in och prata med oss i FestKöket. BARNBUFFÉ (minst 4 pers) Köttbullar, prinskorv, minimorötter, gurkstavar, cocktailtomat, melon och nachos.