NG Sthlm 1
PRESENTERAS I SAMARBETE MED ZOCALO ZOCALO ÖPPNAR
I UPPSALA Med ett fräscht mexikanskt kök har restaurangen Zocalo sedan start varit omtyckt och hela tiden expanderat. Nu har deras restaurang i Uppsala fått sig en total uppfräschning och renoverats. Vi har pratat med Sanharib Aho som är verksam i den ännu fräschare restaurangen som är belägen i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50C i Uppsala. Berätta om Zocalo och ert koncept. – Vår mat är inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco. Ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen. Vi kallar vår matfilosofi för Fresh Happy Mex – mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror. Vad är nyckeln till en bra restaurang enligt dig? – Att laga mat med kärlek och sprida den vidare till gästerna och ge gästerna bra service så dom får avslappnad känsla. Vad ska man beställa för att få en maxad upplevelse på Zocalo? – Vad man än beställer så får man max-upplevelse. Och slutligen, vilken rätt på menyn är din favorit? – Hela menyn är en favorit, men det beror på hur hungrig jag är så väljer jag maten och går på magkänslan. Zocalo Uppsala går att besöka i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50C