Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 PastaPizza U^J: J j J ö V /j^Jråii j
^jjJliji: vij/ 1 b-sifsip-ziu^L KASSLER MED FRÄSIG PASTAPIZZAPANNKAKA FÖR 4 PERSONER 600 g kassler i bit 1 msk ketchup 1 msk senap (söt) 1 msk söt soja, tex ketjap manis salt, svartpeppar 1 dl rostad lök PASTAPIZZAPANNKAKA: 200 g snabbmakaroner 3 ägg 4 msk mjöl 11/2 dl mjölk 2 dl riven västerbottenost eller annan smakrik ost, tex parmesan 1 dl hackad persilja 1 msk olivolja ev 1-2 vitlöksklyftor salt, peppar & olja till stekning GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 200°c. Linda in kasslern i alfolie.Värm den ca 30 minuter i ugnen. Koka makaronerna enligt anvisning på paketet. Häll av och spola kallt tills de svalnat. Låt rinna av.Vispa ihop mjöl och ägg.Tillsätt mjölken under omrörning. Blanda i osten, persiljan och olivoljan. Pressa ner vitlöken. Tillsätt makaronerna. Salta och peppra. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna. Häll i makaroniblandningen. Stek på mellanvärme. När "pizzapannkakan" blivit fast och fått färg i bottnen, vänd den med hjälp av en tallrik. Om man tycker detta verkar svårt kan man ugnsgrädda den längst ner i ugnen i 10-15 minuter. Blanda ketchup, senap, soja, salt, peppar och rostad lök.Ta ut kasslern och linda av folien. Stryk ut blandningen på kasslern och griljera ca 10 minuter mitt i ugnen. Håll ett öga på kasslern så att den inte blir bränd. Skär bitar av "pizzan" och skiva kasslern. Lägg upp. T1JJ dy . Tips ! Enklare blir det inte. Och förmodligen inte godare: Koka upp 2 dl vispgrädde. Låt den sjuda/småkoka tills cirka halva mängden återstår.Vänd ner 1 burk majskorn å 340 g. Låt koka ihop ca 5 minuter på svag värme. Smaka av med salt, peppar och ev lite finskuren persilja.
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40