Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 QUESADILLÄ FOR 4-5 PERSONER 5 tortill
abröd (gärna med tomatsmak eftersom de har en fin färg) 200 g riven cheddarost TILL GRÖNSAKSSÅSEN: 1 gu l paprika 3 mellanstora tomater 2 gula lökar 1 vitlöksklyfta olivolja til l stekning 3 msk hackad persilja 1 krm svartpeppa r GÖR SÅ HÄR: l .Sät t ugnen på 250°C. 2. Rosta paprikan ca 10 minuter i ugnen. Vänd den några gånger. 3. Lägg paprikan i en fryspåse, knyt åt och låt ligga i ca 30 minuter. 4. Dra bort skalet med en kniv, kärna ur paprikan. 5. Dela och kärna ur tomaterna. Hacka tomat, paprika samt skalad lök och vitlök. 6. Värm hacket på svag värme i lite olivolja. Tillsätt persiljan och krydda med svartpeppar. 7. Lägg ett tunt lager riven ost på ena halvan av tortillabrödet, bre på ett lager sås och toppa med ännu ett lager ost. Vik över den tomma halvan av brödet så att det blir halvcirkelformat. Fäst eventuellt med några tandpetare. 8. Stek quesadillan i lite olivolja (pannan ska vara ganska torr, annars blir quesadillan flottig) på medelstark värme tills den fått färg och osten smält. 9. Skär varje bröd i fyra bitar. Servera dem ljumma.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40