Svensk Jakt Chefredaktören
Svensk Jakt Gåsjakt
Svensk Jakt Ögonblicket
Svensk Jakt Från Svenska Jägareförbundet
Svensk Jakt Opinion
Svensk Jakt Riksnyheter
Svensk Jakt Fjälljaktsfrågan
Svensk Jakt Grävlingsjakt
Svensk Jakt Julklappstips
Svensk Jakt I backspegeln
Svensk Jakt Test av vintermössor
Svensk Jakt Dovviltets år
Svensk Jakt Så lyckas du med vargjakten
Svensk Jakt Ministern började jaga
Svensk Jakt Aspen ger viltet viktig föda
Svensk Jakt Hälgekrysset
Svensk Jakt Sett & läst
Svensk Jakt Hälgeserien
Svensk Jakt Utrustning
Svensk Jakt Fråga veterinären
Svensk Jakt Vapen & skytte
Svensk Jakt Vapenutrustning
Svensk Jakt Frågor och svar om vapen
Svensk Jakt Från Svenska Jägareförbundet
Svensk Jakt Jaktbart vilt
Svensk Jakt Solens upp- och nedgång
Svensk Jakt Goda såser till fågel VILTSMAK » Vild
fågel – satsa på såsen RECEPTET Ripa, duva, vildand, tjäder och orre – det vilda fågelköttet är så gott i sig att det räcker att servera brösten rosastekta, kryddade med bara salt och peppar. Till det bara en klick enkel potatispuré och inte minst: en riktigt god sås. I det här numret har vi samlat viltkockarnas och jägarnas bästa såser till vild fågel. Nio såser som är syrliga, salta och söta, för att bäst lyfta den fina viltfågelsmaken. Här hittar du såser med frisk citrus, sötsyrliga nektariner, plommon, äpple, vinbär, björnbär eller söta hallon. Grundprincipen är ungefär densamma: ett hopkok av buljong, vin, lök, timjan och någon frukt eller bär. Ta vad du har i frysen, kylen eller hittar i frysdisken, och inspireras av recepten. SVENSK JAKT Nr 12 2021 93
Svensk Jakt Redaktionen
Svensk Jakt Regionalt Norrbotten & Västerbotten
Svensk Jakt Regionalt Jämtland & Västernorrland
Svensk Jakt Regionalt Dalarna & Gävleborg
Svensk Jakt Regionalt Värmland & Örebro
Svensk Jakt Regionalt Mälardalen & Gotland
Svensk Jakt Regionalt Västra Götaland
Svensk Jakt Regionalt Sydost
Svensk Jakt Regionalt Halland & Skåne
Svensk Jakt Bernts betraktelser
Svensk Jakt Nästa nummer