Buffé PROFITEROLES Fluffiga små bakelser fyllda me
d vaniljglass och toppade med chokladsås. Säg en bättre
DRYCK RABARBERBÅL 10 PERSONER / 15 MINUTER INGRED
IENSER 2 citroner ½ liter färska jordgubbar ca 250 g 3 stjälkar rabarber ca 300 g 5 dl konc rabarbersaft 1–1 ½ dl vodka (kan uteslutas) 2 liter mineralvatten is GÖR SÅ HÄR 1. Skiva citronen tunt. Ansa jordgubbarna och skiva. Hyvla rabarbern på längden. 2. Lägg citron, jordgubbar, rabarber och is i en stor skål. Häll på saft, vodka och mineralvatten. TIPS Använd en soppslev eller ett decilitermått för att servera bålen ur skålen. TROPISK BÅL MED MANGO, PASSIONSFRUKT OCH KOKOS 10 PERSONER / 15 MINUTER INGREDIENSER 5 passionsfrukter 1 dl färskpressad limejuice 1 liter mangojuice 400 ml kokosmjölk 1 liter passionsfruktsläsk eller fruktsoda is GÖR SÅ HÄR 1. Dela passionsfrukterna och gröp ur köttet. Blanda med limejuice, mangojuice och kokosmjölk. 2. Lägg i is, häll på läsk och rör om. TIPS Använd tinad fryst passionsfrukt istället för färsk. TIPS Tillsätt 2 dl ljus rom i bålen. PIMM'S MED HALLON OCH GURKA 10 PERSONER / 15 MINUTER INGREDIENSER 1 gurka 3 dl Pimm’s ca 2 liter citronlemonad 250 g färska hallon is GÖR SÅ HÄR 1. Hyvla gurkan tunt på längden. 2. Blanda gurkan med Pimm’s, citronlemonad, hallon och is. TIPS Tillsätt basilika eller mynta för en örtig drink. VISSTE DU ATT... ... Pimm's är en kryddig, knäckig likör från Storbritannien? GÖR SÅ HÄR 1. Skiva limen tunt. Blanda med resten av ingredienserna. TIPS Prova att servera bålen med citronmeliss istället för mynta. FLÄDERBÅL 10 PERSONER / 15 MINUTER INGREDIENSER 3 lime 1 dl myntablad 6 dl konc flädersaft 1 ½ liter mineralvatten eller sockerdricka 2 dl vodka (kan uteslutas) is 20 BUFFÉ #05/2024
Buffé HYVLAD GURKA MED BURRATA Det råder inga tviv
el om vad vi helst serverar till förrätt just nu: Hyvlad
Buffé OMELETT NIÇOISE En omeletttolkning på den fr
anska salladsklassikern är en given rätt på lunchmenyn i