Buffé PROFITEROLES Fluffiga små bakelser fyllda me
d vaniljglass och toppade med chokladsås. Säg en bättre
Buffé HYVLAD GURKA MED BURRATA Det råder inga tviv
el om vad vi helst serverar till förrätt just nu: Hyvlad
Buffé OMELETT NIÇOISE En omeletttolkning på den fr
anska salladsklassikern är en given rätt på lunchmenyn i
SÖNDAGSPREPPEN SYDEUROPEISKA SMAKER Har du svårt
att hitta inspiration för vardagsmaten? Lösningen stavas Söndagspreppen! INKÖPSLISTA 4 PERSONER 12 dl majskorn ca 800 g 800 g blomkål 300 g tomater 3 gula lökar 4 vitlöksklyftor 2 krukor bladpersilja 1 kruka oregano 1 kruka gräslök 1 kruka mynta 1 kruka basilika 1 ½ msk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 1200 g kycklinglårfilé 3 dl gröna sojabönor, skalade 2 dl rostade mandlar 5 dl risoni 3 dl paellaris eller risottoris 1 påse saffran ½ g 4 msk tomatpuré 2–4 tsk harissa 2 msk konc kycklingfond 2 msk konc grönsaksfond 2 msk kapris 4 dl matyoghurt 10% 2 fetaost à 150 g 1 dl riven parmesan 50 g smör bröd till servering FRÅN SKAFFERIET salt svartpeppar rapsolja olivolja rödvinsvinäger VAD ÄR Månadens meny SÖNDAG: KYCKLING MED MAJSSALSA OCH RISONISALLAD MÅNDAG: PAELLA MED KYCKLING OCH MAJS TISDAG: FETAOSTKRÄM MED BLOMKÅL, MAJSSALSA OCH KAPRISSMÖR ONSDAG: MINESTRONE MED RISONI OCH KYCKLING 35 BUFFÉ #05/2024 Scanna QR-koden för att se recepten. SÖNDAGSPREPPEN? Med några enkla steg får du både en härlig söndagsmiddag och grunden till tre måltider för veckan som kommer. Smart och tidseffektivt! Du hittar alla menyer på buffe.se/ sondagspreppen RECEPT OCH STYLING HEDVIG BILLENGREN LINDENBAUM FOTO ELIN SYLWAN